Feberyra

Beställde Meandi kläder idag, måste nog skylla på febern ;) det blev inte allt som jag tänkt från början utan det nödvändigaste. Till tonåringen, mannen och jag har ett stort behov av kortärmande toppar, tröjor och så lilla gossen förstås som verkligen inte behöver något, men kunde inte låta bli för sköldis är ju min favorit. Strumporna är åt mig, fick ta barnstorlek 34/36 (fast utan ploppar) men jag klagar inte för dom blev ju lite billigare. Det är väl dom få gånger det är bra att ha pyttefötter som jag har :)
 
image210


Blä vad less jag är på att ligga och vila. Men i morgon borde nog febern börja gå ner, har haft feber sedan fredag, då Rosfebern slog till på riktigt.. Förra veckan hade jag inte ens hört talas om den, då min kusins sambo insjuknade och var rejält dålig (väntade för länge med att söka hjälp) Torsdags så började jag få ont i benet, vilket jag trodde var överansträngning, (har promenerat mer än vanligt). På fredag när jag skulle föra gossen till dagis råkade jag se mitt ben i spegeln och jösses vad rött och svullet det var. Efter det blev det bara värre och värre med smärtan, pratade med kusin M och hon trodde hela tiden att jag också hade rosfeber. Idag var jag andra gången till Akuten (tur att man har frikort) då samma läkare som i fredags konstaterade vad jag hade....
 
Nu har jag massor av spännande bloggar att läsa....

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nämen..fy..rosfeber, har jag aldrig hört talas om. Din stackare! Hoppas du mår bättre i mon! Krya på dej! Kram (idag fick jag min faktura från Me&i..grr..skit att man ska behöva betala oxå..hi hi)

Postat av: Susihus

Krya på dej!

2007-08-27 @ 15:33:43
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: MO

Rosfeber har jag aldrig hört talas om, smittar det?? Låter som du haft otur med hälsan ett tag. Då kan man behöva pigga upp sig med lite shopping, fina kläder, som vanligt. Har med små fötter....svårt att hitta skor ibland för det verkar som de inte beställer hem så många i strl,35. Hoppas nu att du kryar på dig, kramar

2007-08-27 @ 16:24:03
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Karin

Har aldrig hört talas om rosfeber. Hoppad du blir frisk snart! Me and I har så mycket fint och dina val var kanon. Köpte en molnfilt där som nu är värd flera gånger mer på Tradera.

2007-08-27 @ 20:09:18
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Karin

Den boken har jag med läst, tyckte den var jättemysig.

2007-08-28 @ 12:28:56
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: pia

...krya på dig...ska snart ha me&i party själv, och det är sååå mycket jag vill ha:) kram

2007-08-28 @ 19:55:39
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Vicke

Oj vad trist med Rosfeber, krya på dig!!

2007-08-28 @ 21:59:24
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: MO

Hur är det med dig, blir du bättre dag för dag eller??? Hoppas det i alla fall, krya på dig, kram

2007-08-29 @ 12:10:21
URL: http://medaljongen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback