Torneälv och älgjakt

Ett vacker bild på Torneälv som mannen tog i lördags i Pajala. I går åkte han till skogen för i dag började älgjakten men i morgon kommer han äntligen hem...
image215

I fredag var jag till Luleå och hämtade mina nya glasögon, Polaris Mixx heter dom och jag känner mig jättenöjd, kanske kan jag visa en liten bild på dom senare... Var på Åhlens och köpte tyg till en gardinkappa till köket som jag ska ha till vintern (tyget som är så poppis nu) Har tänkt på tyget sedan i juni när jag var på Garnins i Boden men då kunde jag inte bestämma vilken färg jag skulle ta. Nu blev valet enkel,t den fanns bara rött men jag skulle vilja ha den i grönt också. Var in på PO.P men för första gången så kom jag ut utan att ha köpt något till gossen men jag fick ett brunrandiga strumpor..

 I dag har jag varit till frissan och fått en total makeover av frisyr, hade ganska långt innan och nu är det rejält uppklippt men lite nya färger. Känns fortfarande jättkonsigt när jag ser mig i spegeln med ny frisyr och nya glasögon..


Kommentarer
Postat av: MO

Oj här var det många nya inlägg. Snygg tidningshållaren blev, smart idé, blev som nytt. Härliga kläder du visar oxå, såklart man blir sugen. Jaså maken är på älgjakt, det ser underbart ut på Torneälv, tänk att jag inte varit längre norrut än Stockholm....skäms.. Vad kul med makeover, hoppas du är nöjd o att gossen kände igen dig,hihi. Mini är med faschinerad av sonens fiskar....ha de bra, vad spännande det lät med samtalet.....kramaaaaar

Postat av: Mia

Sanslöst vackert..

2007-09-04 @ 22:18:19
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Va vackert...håller med medaljongen...har inte varit längre norrut än Stockholm..jo en gång på skidsemester när jag var 14, tror vi var i Idre...Eh..strunt samma, nån gång ska man väl få se detta vackra landskap! Kul att piffa till sej! =) Ha det så bra! Kram

2007-09-05 @ 09:30:40
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Postat av: Ida

lägg ut en bild på dig så vi får se.. *nyfiken* =)

2007-09-05 @ 09:54:28
Postat av: Linda

Du är inte klok!!!! ;) Blir ju själv nästan rädd när jag ser mig i spegeln, tar nog några dagar innan jag vänjer mig... Fast snart ser du ju mig ialla fall :)

2007-09-05 @ 10:06:23
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: Thea

En sån underbart vacker bild.
Kul med ny frisyr =).

2007-09-05 @ 21:42:19
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Maria

Verkligen vacker bild, ser helt tyst och stilla ut =)

2007-09-05 @ 22:13:55
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: tina

Vilken underbar bild! Kul med nya gardiner..vi får väl se dom när de är klara???=) Ny frisyr,nya glasögon....en ny frularsson...det är kul att förnya sej lite ibland!!!! Ha det gott!
Kram!!

2007-09-05 @ 23:41:40
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Ann-Christin

Hej

Kan du lägga ut eller skicka en bild till mig på hur dina bågar ser ut framifrån. Har själv ett par vilka jag nu ska aktivera igen MEN de blev felborrade förra/första gången jag hade de och nu när jag trots påpekan åter igen får tillbaka dem med rak ovansida (om du förstår).De ska ju luta lite uppåt som "kinesögon"

Ha en bra dag

Ann-Christin

2009-01-26 @ 14:08:56
URL: http://www.hotmail.com
Postat av: frularsson

Till Ann-Christin! Jag kan maila bilderna åt dig om du skriver dig mailadress.

2009-01-31 @ 00:43:54
URL: http://frularsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback