Pausfågeln kvittrar igen

I morgon åker vi till Luleå över dan, hela familjen plus att Amandas kompis följer med. Vi ska till Rusta och hoppas att dom har tapeten hemma. Men först och främst så ska vi till PO.P deras rea börjar i morgon. Fick ett presentkort ditt före jul på nästan 500kr (för att jag varit en så bra kund) men nu är det slut med det..  kanske sparar jag den till när vårkläderna kommer. Annars ska vi inte direkt handla något, vi måste hålla hårt i plånboken nu när jag får knappt någon ersättning och vi har bara mannens lön att leva på. Tufft men jag hoppas att vi klara det..

Nu blir det en liten paus från bloggen, för min kropp och nacke säger ifrån. Det har blivit alldelens för mycket framför datorn sista tiden, och det blir jag inte bättre av direkt *ler* Man blir ju nästan beroende av att läsa bloggar.. Mest troligt blir det inte så länge men några dagar ska jag försöka klara.

image318

En bild på en liten gosse som hade svårt att låta granen vara ifred :) för den var ju så spännade.. Det mesta av julen åkte bort redan förra veckan utom stjärnan i köksfönstret, den åkte bort idag..


Kommentarer
Postat av: Hilajn

Fin bild. Hoppas smärtan ger med sig. Ha det bra.

Postat av: Malin

Usch inte kul att ha ont ju! Väntar här tills du känner dig bättre. Jasså tror du jag kommer sova som en prinsessa på ärten*fniss*...vi får väl se...Hoppas du hittar tapeterna nu!*håller tummarna* Kram!

2008-01-12 @ 00:09:44
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Karin

Klart ni fixar det, det får ju bara lov att gå. Men jag förstår att det kan bli lite kärvt. Duktiga är ni i alla fall. Vila upp dig nu så du inte får mer problem.

2008-01-12 @ 15:41:59
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: MO

Så söt lillkillen är, klart det är spännande med granen. Hoppas ni har tur med tapeteten, jag tror det kommer bli jättefint. Då är det kanske bäst att ta en liten paus om du känner att du får ont av att sitta vid datorn för mycket. Ha de så bra, kramar

2008-01-12 @ 15:54:27
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Karin/Theasrum

Ha det så gott/kram.

2008-01-12 @ 22:53:36
URL: http://theasrum.blogg.se
Postat av: pia

hoppas du blir bättre snart å att du slipper ha alltför ont:) STORkram...

2008-01-13 @ 21:57:37
URL: http://baramittlillahem.blogg.se.se
Postat av: Malin

Hej! Ja bilden med FL/ Y lampan är fin. Haha, jag vet. Sån är jag med. Gubben har slutat förvånas av mina dumheter. :) Jag är ju med förtjust i den röda men även den turkosa (blåa?) fast på olika sätt. Den röda är ju lite "coolare". Om man hade en fetare plånbok så skulle jag slagit till på båda på direkten. ;)

Du såg väl att jag gav mig på ett väggord jag med? =)

Tack detsamma! Kram

/Malin

2008-01-14 @ 10:49:30
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Ja det sista tyget är Marimekko. Ikväll blir det en överraskning på min blogg:P Kika gärna in då. kram

2008-01-15 @ 11:36:30
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Susihus

Det kommer ni att klara galant! Men reder mer än vad man tror. Kram

2008-01-15 @ 19:41:37
URL: http://susihus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback