Du är vad du äter!

Äntligen börjar mitt absoluta favorit program och min idol Anna Skipper som jag nästa höll på att missa. Gissa om jag har längtat..

image232

Du är vad du äter, Torsdagar kl 20.00 på tv3

Kommentarer
Postat av: Theasrum

Jag har också kollat programmet då och då och det är bra för man får sig en tankeställare var gång. MEn är det inte lite väl överdrivet ibland. Kan man verkligen hålla på och dricka såna algdrinkar till frukost i längden. Men vissa saker tar man helt klart åt sig, ´men jag tror på att lagom är bäst, då klarar man att hålla en sund levnadsstil längre. Min tanke iaf.
Strongt av dem som är med också.

Postat av: MO

Haha, du skulle se vad jag skriver ibland, tur att jag läser igenom det innan jag publicerar, det kan verkligen bli hur tokigt som helst. Glömmer ofta sista bokstaven i orden....Tyvärr är jag ingen fan av Anna Skipper....men jag skulle absolut behöva lära mig äta lite nyttigare, i alla fall på helgerna då jag frossar i allt gott...Kompenserar det med låååånga promenader annars hade jag rullat fram. Kämpa vidare, du är i alla fall med i min bloggfavoritlista, vare sig du stavar rätt eller inte....kramar

2007-09-22 @ 11:54:47
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Maria

Heheh ja hon är bra, och hård!
Fast jag gillar det engelska programmet mer tror jag....

2007-09-22 @ 19:32:16
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Amanda

Jadu mamma :) Nog gillar vi Anna Skipper allt :P Alla säger att jag är wannabe Anna Skipper i skolan :) Hihi.. Men kan man rå för att man vill vara nyttig? och äta rätt?! Inte dö i hjärt och kärlsjukdommar, fetma m.m. :)

2007-09-24 @ 22:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback