Kråkan 5 mån idag

Tänk att min lilla kråka har blivit 5 mån, uscha vad tiden går fort. Det känns ju som om det bara var någon vecka sedan vi kom hem från BB med henne och nu har hon fått 2 tänder och ställer sig på alla fyra när hon ligger på golvet och tränar. Nu ska vi börja med smakisar, ge lite gröt på kvällarna, får se hur det går :)


Ugglor

Längtar till jag får börja inreda barnens lekrum, men jag får ge mig till tåls eftersom rummet ännu inte existerar :) Så fort tjälen går ur ur marken så börjar vi med att bygga ut huset. Så barnens lekrum blir i den nya delen här på nedre vångingen..  Träd och ugglor får dom på väggarna, så långt är jag i planeringen, sen har jag hittat ett skåp som jag skulle vilja måla en någon läcker färg, men vi får se jag har ju lite tid på mig :)Ugglor från Cold Coffee


Vårkänslor & Moppe

Nu känns det att våren har hittat oss här uppe också, gårdagen var jättefin dock blåste det lite. Var med Hanna och Helen på en promenad i mycket rask takt, Hanna gick med barnvagnen så det skulle bli lite lättare för mig, Har alltid med mig den ena barnvagnen i bilen ifall man behöver den men tyvärr är det ingen vagn som passar på längre promenader, det är en Brio Sing som passar  bäst när man går i stan eller i affärer, nä ska jag ut och prompa så blir det gammelvagnen en Brio Nova med ett härligt gung..

I går fick även dottern sin efterlängtade moppe, så nu är hon jättglad och Mamman jätte orolig, tänker bara på alla olyckor som kan hända. Jag kommer nog att ha många sömlösa nätter... Nåväl eftersom vi behöde en ny åkgräsklippare och inte har möjlighet att köpa både den och moppen så ska Amanda klippa gräsmattan hela sommaren med handjagaren vilket kommer att ta ett tag men lite måste man offra..