Fjällräven Kodiak Parka

Jackan som jag beställt från Route62 i tisdags och idag kom den, det var snabba ryck, det gillar jag. Helst då jag inte har någon jacka som passar mig.. Köpte ju en Peak dunjacka förra året men eftersom jag har ca 10 kilo kvar från graviditeten så passar den tyvärr inte.. Provade min mosters parka och blev kär, den är så varm och mysig, ett stort plus förutom att den var på rea är att den är lång och går över rumpan, vilket är bra när man har skinnklädel i bilen.. Så fort vi blir lite bättre från förkylningar så ska det ut och promeneras, äntligen...


Alvina 2 mån

Pga av en tragisk händelse i grannbyn:( så glömde jag helt bort att min lilla piga blev hela 2 mån igår.Hon är redan stora tjejen, hon vägde 5400g, 59cm när vi var på BVC i tisdags. Hon skrattar och pratar, fast hon låter mest som en gnisslig dörr :) Hon har därimot inte lärt sig av stora syrran att posera på bild :)

 

Mina små älsklingar

Mina älsklingar..Alvina 8 veckor idag..

     

Arvid poserar stolt i sin nya dino t-shirt som han fick igår.Rea shopping

Har shoppat lite på rea, det finns så mycket att fynda till små bebisar nu när nästan alla webbutiker har rea.

Lite Molo shopping 40- 50% rea.

+ lite till som är på väg hem :)


Katvig shopping 40 - 50 % reaMer katvig+ att jag väntar hem lite mer:).

Kalas igen

Idag har firar vi 2 födelsedagsbarn, först Amanda som idag kl 08.15 blev 15 år. Jag blir alldelens tårögd när jag tänker tillbaka när hon föddes, hela 15 år sedan. Hjälp vad fort åren har gått, hon är nu stora damen. Eftersom barnens kusin Hugo fyller 2 år på samma dag och har haft kalas idag så firar vi Amanda lite extra till helgen. Kan tänka mig att hon snart vill till Ikea och hämta hennes present, en ny 120 säng så lillebror kan sova med henne utan att ramla ner:)Denna vecka ska hon även välja gymnasieprogram, ska bli spännande och se vad hon väljer..

7 veckor & 1 dag gammal

Min lilla piga är redan 7 veckor. Tiden går alldelens för fort..Mina små älsklingar :)


Grattis!!!

Till min underbara älskling som fyller 40år idag.....

 
Hurra, hurra, hurra.....