Fullt upp

Här kommer anledningen varför det är så tyst här på bloggen...Vi bygger ut huset med 4 meter på 2 plan. Orken o tiden finns inte riktigt till för bloggen just nu men nåt litet inlägg ska jag nog kunna slänga fram hoppas jag, annars tar väl dotterna tag i det igen :)Huset kommer att få en total makeover men det visar jag eftersom arbetet fortskrider i bilder.. Hoppsan jag kom visst också med men den bjuder jag på.. Förra veckan beställdes nya fönster och dom kommer i Oktober, så dom längtar jag efter, hoppas att det blir lika fint som jag föreställer mig..

Alvina 8 månder idag

Hoj vad tiden springer iväg fort, nu har lilla kråkan hunnit bli hela 8 månader. Nu skulle jag vilja trycka på pausknappen så hon inte växer så fort, dock är hon inte så stor till växten och igår så började hon åla (på sitt eget lilla roliga vis) gissa om man får skratta för det ser inte klokt ut :D Hon har nu börjat äta vanlig mat till lunch så det går framåt med maten hon gillar det mesta fast mammas mjölk är ändå godast tycker hon :)Kråkans ålstil, rumpan i luften o sparkar med tårna :)

Amanda

Nu är det jag som skriver lite på min mammas blogg!
Personligen så tycker jag att hon borde börja uppdatera mer, men det är ju lite svårt ibland när man inte alltid har tid..
Sen är det ju fullt upp med utbyggnaden på huset också.
Aja, men mamma uppdaterar väl sen nä hon har tid och ork! =)

Pussar till mamma! ♥