Problemet löst

Behövde inte bekymmra mig särskilt länge om jag skulle föra tillbaka spegel till Em, när gosssen ryckte den från väggen och det sa PANG och den var sönder.... Hm borde man oroa sig för sju års olycka måntro? Ramen går fortfarande att använda, så det är bara att byta till en hel spegel. I veckan så skulle tapeten komma *längtar* att få sätta upp den, ska bli spännande, snacka om att det inte händer mycket i mitt stillsamma liv *ler* hihi.
Idag hade vår hund & charmtroll Totte blivit 6 år och saknaden är fortfarande stor....


image261

Man ser ju så oskyldig ut...

Tack för alla snälla kommentarer om köket/hallen...

Kommentarer
Postat av: Lilla My

Oj,har ni förlorat ett barn?Det värker i hjärtat............................
Hallen blev kanonfin liksom köket.Kul att läsa saker om dig.Jag är nog också ett kontrollfreak men vill inte riktigt erkänna det i alla situationer :-)Ha det bra

Postat av: Malin

Hej! Vet inte vad jag ska skriva. Tack för dina kommentarer på min blogg. :) Angående det du beskriver i ditt inlägg här så finner jag inga ord. :( Måste varit/vara fruktansvärt att gå igenom någonting sådant. Bara tanken på att förlora ett barn är ju fruktansvärd och kan få en att bli förstörd. :S Förstår att saknaden är stor. Det är att du har dragits med depression & ångest va?. Förlåt om jag skriver något som är jobbigt att läsa. Vill bara visa min empati.

Jag tycker det blev SÅÅÅÅÅ fint på din vägg, önskar jag hade det så jag också. Blev ju som sagt sugen på det när jag såg Lindas text men har ju som sagt inte riktigt plats för det. Sedan känner man sig lite "härmig". :) Skulle du ta illa upp om jag gjorde en sådan text "nedåt" som du har gjort??! I går kom idén om att skriva "Bedroom" i sovrummet men jag vet inte... Vet inte om jag har tålamod. :) Du ska vara jätteöjd med din fina text!

Ha det fint! /Malin

2007-11-06 @ 15:07:06
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Linda

Oops! Jag skrev nog lite slarvig (som vanligt) det är lätt att misstolka det jag skrev om Totte och har man inte läst min blogg tidigare så är det svårt att veta att han var min hund... Men tack ändå för era fina ord...
Linda

2007-11-06 @ 17:08:42
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: MO

Jag
menar väl...jag fick ju en smärre chock när jag såg vad de andra skrev, jag vet ju att Totte var er älskade hund, o som du skrev tycker jag att man förstod det, men ibland är det kanske lätt att missförstå. Hoppas du hade en fin födelsedag och fick många fina presenter, kram

2007-11-06 @ 19:22:16
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Karin

Fick du tag i sköldiströjan du din lyckost!

2007-11-06 @ 21:51:27
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Scaniatjejen

Jo nog ser han oskyldig ut alltid:-) Tråkigt med spegeln men himla fint ni har fixat det i köket och hallen. Så kul att måla om och greja! Förstår att saknaden är stor efter vovven, de är ju familjemedlemmar de också. Ha det bra!

2007-11-06 @ 22:56:22
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Postat av: Mia

Tråkigt med spegeln men sånt som händer.. Hoppas bara på att ni slipper många års olycka ;-) Ser oskyldig ut ja! ;-) Förstår att det måste kännas tomt efter er vovve.. kram!

2007-11-07 @ 14:43:23
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Postat av: Malin

Hihi, jag får väl se hur jag gör, en idé att lägga på minnet iallafall. :) God natt! :)

2007-11-07 @ 22:12:23
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: m a r i a k o d e n

Hallå..... Så söt han är, inte kan väl han ha sönder en spegel???
DU SKOJAR?
Han ser sååå oskyldig ut... ;)

2007-11-07 @ 22:15:38
URL: http://www.mariakoden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback