Spegel

Vilken dag, började så fint med att gossen inte hade bajsat färdigt när jag bytte blöja på honom så resten kom på mattan i tv rummet och min frukost i toastolen så det var bara att börja skura och försöka få ren mattan och det gick som tur var.. Tror inte jag kommer att låta gossen gå utan blöja på ett tag:) Varje dag lär han sig något nytt, han gillar att ta bort strumporna för att sen försöka få på dom igen, vilket han kan nu..

image254

Mannen har varit i Luleå med jobbet så på hemvägen stannade han på EM i Överkalix och köpte en speglel i ek, till hallen som jag har tittat på och nu var den på erbjudande så det passade ju jättebra, den var jätte fin synd bara att man ser så konstig ut i den, man blir komprimerad på höjden, nog för att jag är ganska kort men inte riktigt så som i spegeln.. Vet inte riktig vad jag ska göra med den..

image253

Har drabbats av abstinens för vår ljuständare har gått sönder och jag hittar inte den andra så det här är tredje kvällen jag inte har kunnat tända mina ljus och det har inte hänt på säkert flera år, att jag inte har haft ljus brinnande när det är mörkt ute..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback