Mellandagsrea

Trots att man bor i en liten liten by så har jag handlat lite nya kläder på mellandagsrean. Lagom till skyltsöndan så öppnades en ny lite klädaffär som säljer B.Young kläder bland annat, så nu finns det två klädaffärer i lilla Pajala. Passade ju perfekt eftersom jag är i stort behov av nya kläder och nöjd blev jag också.

     
Den gråa stickade tunikan är från B.Young. Svart stickad klänning från Koola Anna och en till tunika från Miss Ewing.. Sen vart det lite knästrumpor och vanliga stumpisar i olika tjocklekar och en jätte fin halsduk.. Nu när jag har stövlar så känns det mycket roligare att ha klänning och tunikor..

Kommentarer
Postat av: anne

Vad snyggt, gillade den första grå tunikan.

Postat av: Malin

Hej! Nu ska jag också ge mig på en väggtext. :D Kolla min blogg. Fina kläder du har köpt, blir sugen på att shoppa kläder nu. :) Kram!

Postat av: Sus i Hus

Så fina kläder du har fyndat, kul! Att man kan bli så glad för lite roliga kassar hihi=)

2008-01-06 @ 13:04:52
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: MO

Snygga kläder du köpt, älskar klänningar/tunikor, och till stövlar är det jättesnyggt, helst med lite klack så jag blir lite längre....kramar

2008-01-06 @ 14:47:24
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Åsa

Det var snygga kläder du köpt. Jag köpte också stövlar i höstas och har nu nästan bara haft stövlar och klänning eller kjol sen dess. Känner mig kvinnligare och mer klädd.

2008-01-06 @ 15:33:02
URL: http://www.galanthus.blogg.se
Postat av: Malin

Måste bara säga att Rustas tapeter ha bra kvalitét. har själv tapetserat med dem...Kram!

2008-01-06 @ 23:24:24
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback